Diensten

Uw bank wil een bedrijfsplan ter onderbouwing van een financieringsaanvraag? Ik kan u daar bij helpen! Meer dan 12 jaar heb ik als zakelijk account manager bij diverse banken gewerkt. Ik weet als geen ander wat, en hoe, u de zaken het beste op papier kunt zetten!

 

Bedrijfsplannen kunnen verschillende doelen hebben:

- de start van een bedrijf

- de onderbouwing van een financieringsaanvraag

- bepalen van een strategie

- etc.

 

Voor mij is een bedrijfsplan daarom niet in te delen in een bepaalde structuur. Dit hangt af van het soort bedrijf en het doel dat het plan dient. Het is dan ook altijd een plan dat in samenspraak met u als ondernemer tot stand komt. Het zal altijd die onderdelen bevatten die nodig zijn om het door u gestelde doel te bereiken. Gezien de jarenlange ervaring binnen de zakelijke dienstverlening kan ik voor u het juiste plan maken. Wacht niet en bel mij om eens geheel vrijblijvend over uw plannen te praten.

Willem van der Valle

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!